fbpx

Om oss

Finansia startade i Malmö 2012 och har sedan 2016 haft huvudkontoret i Karlskrona.

Våra säljrepresentanter arbetar rikstäckande men har sin utgångspunkt i Stockholm, Malmö och Karlskrona.

Vi som jobbar på Finansia har tidigare erfarenhet från olika branscher, vilket gör att vi har förståelse för dig och dina kunder. Hos oss får du en personlig kontaktperson, oavsett hur stort ditt bolag är. Dessutom är vi ett finansiellt starkt bolag, vilket gör att ditt företag kan växa tryggt med oss i ryggen.

Vår vision

Vår vision är att vi ska vara ett alternativ till banken för små och medelstora företag. Genom att förstå och samarbeta med våra kunder vill vi förenkla fakturering och skapa rätt förutsättningar för en sund tillväxt

Styrelse

Vår styrelse består av ordförande Mats Bååth (f. 1946) och ledamöterna Mats Cederholm (f. 1945), Andreas Larsson (f. 1975) samt Imri Nuhi (f. 1980). Tillsammans har vår styrelse mångårig erfarenhet från ledande befattningar inom svenskt näringsliv.

”Att vara VD i ett bolag som skapar möjligheter för företag och samtidigt utmanar en konservativ bransch är en fantastisk känsla. Personligen tror jag att en god förståelse för kundens behov bidrar till vidare rekommendationer, fördjupade relationer och långsiktiga samarbeten. Lyckligtvis är detta något jag arbetar med dagligen här på Finansia.”

Bajram Nuhi, VD på Finansia

Kunder om Finansia

Vi har jobbat med Finansia i några månader nu och är väldigt nöjda! Tjänsten är enkel & smidig och servicen är personlig & proffsig. Dessutom får vi snabb återkoppling vid minsta frågetecken. För oss som skickar många fakturor hjälper Finansia till att spara rejält med tid.

– Micke Johansson, återförsäljare Vasaboden

Med Finansia är jag trygg i hur mina kunder hanteras. De är så nära man kan komma sina egna ekonomiansvariga, för Finansia värnar om sina kunders kunder på absolut högsta nivå och löser ALLTID problemen. Här vet jag att jag får snabba utbetalningar, skött på ett smidigt sätt.

Kim Svensson, Master Detailer, SSR-Nordic Sundsvall AB

Våra värderingar

Med en gemensam värdegrund står vi på Finansia på stabila ben och styr kosan åt samma håll. För oss är det viktigt att vi lever efter våra värderingar varje dag och det är vad som driver oss mot framgång.

SMART

Vi jobbar smart och nytänkande

KVALITET

Vi håller hög kvalitet på våra tjänster

HJÄRTA

Vi drivs av hjärta i allt vi gör

Vårt team

Vi som arbetar på Finansia har olika bakgrund och kompetens, men en sak har vi gemensamt: vi älskar smarta finansieringslösningar. Vad kan vi hjälpa dig med?

Fredrik Larsson

Credit Officer

Gustaf Hallen

Account Manager

Hampus Olsson

Account Manager

Herman Åkergård

Account Manager

Jimmy Lexe

Account Manager

Johanna Wiktorsson

Credit Officer

Robin Sköldberg

Credit Manager

Vilde Steinlund

Credit Officer

Marcus Gustavsson

Vice VD

Bajram Nuhi

VD

Oscar Lindgren

Account Manager

Jonathan Svensson

Account Manager

Daniel Jamtlien

Growth Manager

Daniel Levin

Head of sales

Hanna Pipic

Head of Credit & Production

Eni Alijaj

Credit Manager
Föregående
Nästa

Samhällsansvar

Ansvar är inget nytt ord för oss på Finansia. Våra grundare och ägare har arbetat aktivt med samhällsansvar sedan en lång tid tillbaka. Under de senaste åren har vi på Finansia stöttat flera olika organisationer.

Logga in

Välj inloggning till en av våra tre tjänster nedan.

Finansia Factoring

Finansia App

vit fortnox logga centrerad över en grön bakgrund

Fortnox Integration

Har du inget konto?

Om du inte har ett konto, oroa dig inte, du kan registera i nästa steg efter du har valt en tjänst.

Cookies

Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats.