Fakturaservice

Fakturaservice

Låt oss sköta din fakturering

Låt oss hantera din fakturering. Precis som du är expert inom ditt område kan vi allt om fakturering. Vi sköter dina fakturautskick, påminnelser, inkasso och även ärenden till Kronofogden. Du får mer tid över till viktigare saker – ditt företag.

Inte nog med att vi kan det här med fakturering, påminnelse och kravhantering – vi är väldigt duktiga på att behålla våra kunder nöjda. Och våra kunders kunder. Alla de där mjuka bitarna som kundvård och ditt goda rykte är något vi på Finansia brinner för.

Vi tror bara på win-win. Det går bra för oss när det går bra för dig. Låt oss hjälpa dig – få mer tid över.

Vanliga frågor om Fakturaservice

Vad är Fakturaservice?

Med vår Fakturaservice slipper du allt vad fakturering innebär. Vi skickar ut fakturan på det sätt du och din kund önskar – via brev, e-post eller e-faktura (EDI). Skulle en betalning vara sen påminner vi vänligt. Skulle fakturan fortfarande inte vara betald skickar vi ytterligare påminnelse och till sist inkasso och Kronofogden. Allt detta gör vi med största fokus på kundnöjdhet – hos dig och din kund.

Vad kostar Fakturaservice?

Priset för tjänsten är alltid individuellt anpassat efter ditt företag, hur ofta du fakturerar och i vilken omfattning. Vi kommer alltid att komma fram till ett prisförslag som passar både oss och dig. Win-win.

Kunder om Finansia

Vi har jobbat med Finansia i några månader nu och är väldigt nöjda! Tjänsten är enkel & smidig och servicen är personlig & proffsig. Dessutom får vi snabb återkoppling vid minsta frågetecken. För oss som skickar många fakturor hjälper Finansia till att spara rejält med tid.

- Micke Johansson, återförsäljare Vasaboden

Med Finansia är jag trygg i hur mina kunder hanteras. De är så nära man kan komma sina egna ekonomiansvariga, för Finansia värnar om sina kunders kunder på absolut högsta nivå och löser ALLTID problemen. Här vet jag att jag får snabba utbetalningar, skött på ett smidigt sätt.

Kim Svensson, Master Detailer, SSR-Nordic Sundsvall AB

Vårt API

Finansia går att integrera med en mängd olika typer av program och system. Med vårt API får ert affärssystem, er webbshop och era andra program en fungerande automatiserad helhet, vilket innebär att du slipper registrera samma information på flera ställen. Dessutom försäkrar vårt API er om att all information är aktuell. Är du intresserad av vårt API? Kontakta oss på integration@finansiaonline.se.