fbpx

Fakturaköp, kravhantering och lättnad i ditt företagande

Säkert som pengar på banken med Finansia

Hur kan vi hjälpa er?

Om tid är pengar tjänar du dubbelt på Finansia. Lägg tiden på dina kunder och din affär istället för att oroa dig över administration och ekonomi.

Fakturaköp och fakturabelåning

Likviditet, kassaflöde och koll på pengarna. Något som kan orsaka huvudvärk och sömnlöshet även hos den mest väderbitna företagare.

Det behöver inte ens vara något negativt. Ni kanske växer otroligt fort, eller investerat stort i er nya storkund. Eller så är det just negativt, som ett kundtapp av oförutsägbara världslägen eller yrkan om längre kredittider.

Kravhantering & fakturaservice

Att hålla på med all administration kring faktureringen ser inte alla fram emot, men det är få om någon som längtar efter att behöva jaga sina pengar genom inkasso och Kronofogden.

Med Finansia är det inget att inte se fram emot – det är något att lägga bakom sig.

Redo att ta kontroll över kassan? Ja, ge mig ett kostnadsförslag!

Så vad kostar fakturafinansiering?

Vi gillar inte att sitta och gissa över hur långt ett snöre är heller – räkna ut din kostnad direkt:

Fakturering per månad: 50 000 krAvgiften (0,99%) är ett exempel. Den faktiska kostnaden baseras på olika parametrar som tillhandahålls vid en kreditkontroll. 25% moms tillkommer på avgiften. Beräknat på 30 dagars kredittid.

49 381 kr

Utbetalt direkt vid fakturering

 Få svar inom 24 timmar!

Få ett kostnadsförslag

Missa inga nyheter, följ oss

Att vara kund hos Finansia

Följ med Micke Karlsson, ägare och vd på Mickes Entrepenad, under en dag i hans hektiska liv som företagare. Han berättar vilka utmaningar han hade och varför Finansia underlättar i hans vardag.

Vi har gott om väldigt nöjda kunder - men alltid plats för fler!

Vi svarar i telefon inom 10 sekunder

Personlig kontaktperson hela tiden som kund

Flexibla och lyhörda till dina behov

Vi erbjuder alltid kostnadsfri rådgivning

Stort fokus på din kund

Väx med Finansia - steg för steg:

Kostnadsfritt uppläggsmöte

Allt börjar med ert företags behov – så vi hör av oss och ställer alla frågor som behövs för att hitta det bästa sättet att stödja upp er verksamhet. Detta kostar så mycket som ingenting, och du får din personliga rådgivare direkt vid första mötet.

Offert & avtal

När din rådgivare gjort upp den plan som passar er bäst skickas en offert. Detta tar inte mer än någon dag, och när du är nöjd skickar vi ut ett digitalt avtal som lätt signeras med BankID. Nu är vi igång!

Pengar tjänade och tid sparad

Du säljer eller belånar dina fakturor efter behov, överlåter all onödig administration till våra automatiserad tjänster och är i trygga händer med Finansias experter och handläggare. Allt är omhändertaget och säkert som pengar på banken.

Integrerat med Fortnox

Allt på Finansia handlar om att göra saker som utvecklar din verksamhet. Så det är klart vi har egna utvecklare.

Vår Fortnox-integration är inte bara bra. Den är branschledande med automatisk bokföring av dina inbetalningar. Istället för att vänta på att revisorn uppdaterar dina böcker gör vår integration det, i realtid. Du sparar pengar och har alltid stenkoll på hur det går för ditt företag.

Har du inget faktureringsprogram är vår app ett måste. Du kan skapa offerter och sedan med ett knapptryck omvandla den till en faktura. Självklart kan du använda den via mobilen, plattan eller datorn.

Oavsett hur tekniskt bevandrad du är finns det alltid en glad rådgivare och expert här för dig, med allt för att du ska få kontroll över kassan.

“Fungerar utmärkt!
Trevligt och proffsigt bemötande.
Fortnox integrationen är kanon!”

Kristian

“Högsta tänkbara service och en mycket trygg tjänst för både mig som företagare och våra härliga kunder!”

Jonatan

“Smidig hantering, enkla system, håller vad de lovar! Bara nöjd!”

Sara

En finanstjänst att lita på

Att Finansia lyder under Finansinspektionen och har ett inkassotillstånd utfärdat av IMY (Integritetsskyddsmyndigheten) är något så självklart som att momsen ska in varje månad.

Men vi ser även värdet av att minska administrationen för ditt företag. Därför har vi egna utvecklare som arbetar aktivt för att hitta nya smarta lösningar för dig som kund. Våra nuvarande lösningar är:

Fortnox Integration

Är du kund hos Fortnox? Gratulerar till ett bra beslut. Vi gillar Fortnox och har därför byggt en integration som du hittar här. Integrationen hjälper dig att exportera alla eller vissa utvalda fakturor automatiskt till oss. Dessutom återrapporterar vi status och inbetalningar tillbaka till Fortnox.

Tecta

Är du en fastighetsägare som vill effektivisera aviseringsarbetet? Använd då Tecta i kombination med Finansia. Genom Tecta genereras avier automatiskt. Därefter sköter vi dina fakturautskick, påminnelser, inkasso och även ärenden till Kronofogden. Läs mer om fastighetssystem hos Tecta.

Finansia E-printer

Oavsett vilket faktureringssystem du använder kan du enkelt ansluta dig till Finansia E-printer. Du skriver enkelt ut fakturorna med vår virtuella skrivare precis som på samma sätt som du skriver ut på en traditionell skrivare. Skillnaden är att fakturan skrivs ut och hanteras helt hos oss på Finansia.

Finansia App

Fakturera direkt via vår app – finns i alla plattformar. Enkelt och integrerat.  Gör som tusentals andra kunder – ladda ner appen och kom igång direkt. 

Är det riktigt bråttom?

Logga in

Välj inloggning till en av våra tre tjänster nedan.

Finansia Factoring

Finansia App

vit fortnox logga centrerad över en grön bakgrund

Fortnox Integration

Har du inget konto?

Om du inte har ett konto, oroa dig inte, du kan registera i nästa steg efter du har valt en tjänst.

Cookies

Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats.