Fakturabelåning

Fakturabelåning

Öka kassaflödet till en lägre kostnad

Ibland kan företag ha utmaningar med kassaflödet utan att det för den delen går dåligt för bolaget. Många nystartade företag har utmaningar i kassaflöde på grund av tillväxt. Samtidigt jobbar man med en stabil kundbas med återkommande kunder.

I dessa fallen är Fakturabelåning den perfekta lösningen.

Istället för att vänta i 30-90 dagar får du dina pengar snabbt och smidigt. Med fakturabelåning hos Finansia kan ditt företag snabbt frigöra kapital. Vi sköter utskicket av fakturan och vi hjälper alltid dig och din kund vid frågor. Vårt mål är alltid att du ska ha pengarna på kontot inom 24 timmar.

Vanliga frågor om Fakturabelåning

Vad är Fakturabelåning?

Fakturabelåning är ett vanligt begrepp inom factoring. Det innebär att du belånar din faktura till oss. Vi betalar ut den fakturerade summan direkt till dig medan din kund betalar till oss.

Varför ska jag belåna fakturor?

Anledningarna kan vara många och individuellt. De mest vanligaste anledningarna:

 

  1. När du vill ha ett mer stabilt kassaflöde.
  2. När du behöver frigöra medel för att kunna investera i företaget.
  3. När du vill ha betalt direkt istället för att ge kredit.

Kunder om Finansia

Vi har jobbat med Finansia i några månader nu och är väldigt nöjda! Tjänsten är enkel & smidig och servicen är personlig & proffsig. Dessutom får vi snabb återkoppling vid minsta frågetecken. För oss som skickar många fakturor hjälper Finansia till att spara rejält med tid.

- Micke Johansson, återförsäljare Vasaboden

Med Finansia är jag trygg i hur mina kunder hanteras. De är så nära man kan komma sina egna ekonomiansvariga, för Finansia värnar om sina kunders kunder på absolut högsta nivå och löser ALLTID problemen. Här vet jag att jag får snabba utbetalningar, skött på ett smidigt sätt.

Kim Svensson, Master Detailer, SSR-Nordic Sundsvall AB

Integrationer

Vi vill alltid minska administrationen för ditt företag. Vi har därför egna utvecklare som arbetar aktivt för att hitta nya smarta lösningar för dig som kund. Här ser du våra integrationer:

Vårt API

Finansia går att integrera med en mängd olika typer av program och system. Med vårt API får ert affärssystem, er webbshop och era andra program en fungerande automatiserad helhet, vilket innebär att du slipper registrera samma information på flera ställen. Dessutom försäkrar vårt API er om att all information är aktuell. Är du intresserad av vårt API? Kontakta oss på integration@finansiaonline.se.