Våra tjänster

Våra tjänster

Fakturaköp

Den perfekta lösningen för att snabbt förbättra företagets likviditet. Inga dolda avgifter och alltid till marknadens bästa villkor.

Kreditförsäkring

Finansia hjälper dig attt få koll på dina krediter. Vi printar, sänder ut och sköter er kravhantering till ett fast pris per faktura.

Fakturaservice

Låt oss hantera utskick, kravhantering och inbetalningar åt dig. Få kreditkontroll vid behov och service i världsklass.

Kravhantering

Vi hjälper dig med påminnelser, Inkasso, Kronofogden och Tingsrätten. Låt en expert sköta kravhanteringen, så att du får tid över till annat.

Bli kund

Läs mer om våra tjänster och ansök online för att bli kund redan idag. Har du några frågor, är det bara att kontakta oss!

Personlig support

Våra handläggare hjälper dig med alla dina frågor. Dessutom får du en personlig kontaktperson som är specialist inom finansiering.

Förenkla din fakturering, direkt i vår app.

Enkelt artikelregister

Snabbare fakturering och enhetliga fakturor till återkommande kunder.

Snabb kreditkontroll

Kontrollera att din kund kan betala din faktura och gör bättre affärer.

Automatisk kravhantering

Låt oss sköta kravhanteringen åt dig och säkerställ att du får betalt.

Statistisk

Utveckla ditt företag genom smidig kontroll och uppföljning.

Förenkla din fakturering - direkt i vår app

Integrationer

Vi ser värdet av att minska administrationen för ditt företag. Därför har vi egna utvecklare som arbetar aktivt för att hitta nya smarta lösningar för dig som kund. Våra nuvarande lösningar är:

Vårt API

Finansia går att integrera med en mängd olika typer av program och system. Med vårt API får ert affärssystem, er webbshop och era andra program en fungerande automatiserad helhet, vilket innebär att du slipper registrera samma information på flera ställen. Dessutom försäkrar vårt API er om att all information är aktuell. Är du intresserad av vårt API? Kontakta oss på integration@finansiaonline.se.