Fakturaköp

Fakturaköp

Sälj din faktura till Finansia – snabbt och tryggt

Som företagare går du oftast igenom olika skeden och utmaningar. Din tillväxt kanske har varit bättre än vad du räknade med? Har alla nödvändiga investeringar gjort att det blivit skralt i kassan? Du kanske har åkt på en kundförlust eller så vill dina kunder ha längre kredittid på sina fakturor än vad kassan för stunden orkar med.

Orsakerna kan vara många men valet är enkelt.

Med Fakturaköp från Finansia kan ditt företag snabbt frigöra kapital. Genom att sälja dina fakturor till oss sparar du din viktiga tid. Vi sköter alla utskick, kravhanteringar och även alla supportärenden kring fakturan. Vårt mål är alltid att du ska ha pengarna på kontot inom 24 timmar.

Vanliga frågor om Fakturaköp

Vad är fakturaköp?

Fakturaköp är ett vanligt begrepp inom factoring. Det innebär att du säljer vidare din faktura till oss. Vi betalar ut den fakturerade summan direkt till dig medan din kund betalar till oss efter vanligtvis 30 dagar.

Varför ska jag sälja fakturor?

Anledningarna kan vara många och individuellt. De mest vanligaste anledningarna:

 

  1. När du vill ha ett mer stabilt kassaflöde.
  2. När du behöver frigöra medel för att kunna investera i företaget.
  3. När du vill ha betalt direkt istället för att ge kredit.

Kunder om Finansia

Vi har jobbat med Finansia i några månader nu och är väldigt nöjda! Tjänsten är enkel & smidig och servicen är personlig & proffsig. Dessutom får vi snabb återkoppling vid minsta frågetecken. För oss som skickar många fakturor hjälper Finansia till att spara rejält med tid.

- Micke Johansson, återförsäljare Vasaboden

Med Finansia är jag trygg i hur mina kunder hanteras. De är så nära man kan komma sina egna ekonomiansvariga, för Finansia värnar om sina kunders kunder på absolut högsta nivå och löser ALLTID problemen. Här vet jag att jag får snabba utbetalningar, skött på ett smidigt sätt.

Kim Svensson, Master Detailer, SSR-Nordic Sundsvall AB

Integrationer

Vi vill alltid minska administrationen för ditt företag. Vi har därför egna utvecklare som arbetar aktivt för att hitta nya smarta lösningar för dig som kund. Här ser du våra integrationer:

Vårt API

Finansia går att integrera med en mängd olika typer av program och system. Med vårt API får ert affärssystem, er webbshop och era andra program en fungerande automatiserad helhet, vilket innebär att du slipper registrera samma information på flera ställen. Dessutom försäkrar vårt API er om att all information är aktuell. Är du intresserad av vårt API? Kontakta oss på integration@finansiaonline.se.