fbpx

Finansia vinner en Di Gasell

Så kom diplomet till slut, ytterligare ett kvitto på att Finansias strategi och hårda arbete lönar sig. 2019 hamnade vi på Deloittes lista över snabbast växande teknologiföretagen och nu har vi även blivit prisade av DI Gasell från Dagens Industri.

Teamet på Finansia med diplomet för Di Gasell

DI Gasell är ett otroligt kul pris att få med tanke på att färre än 1% av aktiebolagen i Sverige kvalificeras för priset. Våra siffror har pekat rakt uppåt de senaste åren och 2020 var inget undantag varpå vi siktar på att ta hem Gasellen från Dagens Industri även nästa år.

Jag är stolt och otroligt tacksam för alla våra medarbetare som inte bara gör ett fantastisk jobb utan får mig att komma till och lämna kontoret med ett stort leende. Ett extra stort tack till alla våra kunder som gett oss förtroendet att vara deras samarbetspartner inom finansiering och fakturering.

Hälsningar från Bajram Nuhi

Stolt VD på Finansia

Om Gasellen
DI Gasell är ett pris som sedan 2000 årligen delas ut av tidningen Dagens Industri till Sveriges snabbast växande företag. Mindre än en procent av Sveriges aktiebolag uppfyller kraven för att få kallas gasell.

Logga in

Välj inloggning till en av våra tre tjänster nedan.

Finansia Factoring

Finansia App

vit fortnox logga centrerad över en grön bakgrund

Fortnox Integration

Har du inget konto?

Om du inte har ett konto, oroa dig inte, du kan registera i nästa steg efter du har valt en tjänst.

Cookies

Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats.