fbpx

Hanna

Pipic

Production Manager

Hanna Pipic hos oss på Finansia jobbar som Production Manager. Hon är ett av våra senaste tillskott och har på väldigt kort tid kommit in i befintliga rutiner, förfinat och tagit fram nya. Vi satte oss ner med henne för att få lite mer insyn i vem Hanna är men framför allt hur hon bidrar till Finansias och våra kunders mål.

Vad tillför du och din roll bäst till Finansia?

I min roll ser jag till att faktureringen och produktionen flyter på. Som finansbolag har vi stora åtaganden som måste följas igenom. Därför är det oerhört viktigt att processer och rutiner finns på plats – där är mitt yttersta ansvar.  Som person hoppas jag att jag tillför positiv energi både genom mig själv och även genom min föda av godsaker till mina kära kollegor.

Vad sysslar du med på Finansia?

Mitt huvudsakliga ansvar är att se till att den dagliga produktionen fungerar och utförs. Det innebär allt från hanteringen av fakturor, mejl, kundtjänst till utbetalningar av pengar till våra kära kunder.

När kommer våra kunder kontakt med det du gör på Finansia?

Jag hoppar in och överraskar lite till och från i både kundtjänsten och mejlen. Annars är det mer våra fantastiska kredithandläggare som har första tjing. Men med det sagt så är min telefon alltid öppen för våra kunder att höra av sig.

Vilket är ditt bästa tips till våra kunder?

Använd oss. Vi finns här för att underlätta och hjälpa dig så tveka inte på att höra av dig. Vi är bara ett samtal bort!

Varför tycker du man ska vara kund hos Finansia?

För att vi på Finansia erbjuder dig som företag en helhetslösning inom fakturering och finansiering. Vi är bäst på det vi gör så låt oss växa tillsammans!

Vad är det bästa du vet med att jobba på Finansia?

Det bästa med att jobba på Finansia är att varje dag få möjlighet att bidra och hjälpa våra kunder. Att vi tillsammans med våra kunder växer och finns där som stöd. Vi har en väldigt fin relation både med våra kunder men även med varandra på jobbet. Ett väldigt bra team att tillhöra.

Lite om Hanna

Tid jobbat på Finansia

“Jag har precis blivit 6 månader gammal på Finansia.”

Gör helst detta på fritiden

“Min fritid spenderas gladeligen med mina närmaste och gärna med ett glas vin i handen. Utöver det är jag gärna ute i naturen på långa promenader eller springturer.”

Vill du veta mer om hur Hanna och Finansia kan hjälpa ditt företag?

Logga in

Välj inloggning till en av våra tre tjänster nedan.

Finansia Factoring

Finansia App

vit fortnox logga centrerad över en grön bakgrund

Fortnox Integration

Har du inget konto?

Om du inte har ett konto, oroa dig inte, du kan registera i nästa steg efter du har valt en tjänst.