fbpx

Oscar

Lindgren

Account Manager

Har du mött Oscar? Han jobbar idag som Account Manager hos oss på Finansia. Han har hjälpt nya kunder att spara tid och få ökad likviditet i snart ett år. Oscar prioriterar alltid kunden och vi fick ett snabbt samtal med honom mellan hans kundmöten.

Vad tillför du och din roll bäst till Finansia?

Jag är en tävlingsmänniska. Både en dålig förlorare men även en dålig vinnare. Jag tävlar i stort sett i alla aktiviteter man kan tävla i. Fifa, schack, pingis – för att nämna några. Av just denna anledning blir jag gärna en måltavla för tävlingshets av mina kollegor – speciellt när jag förlorar. Men jag bjuder gärna på den underhållningen.

Vad sysslar du med på Finansia?

Jag tillhör teamet som jobbar med att ta in nya kunder. Jag söker därför Sverige runt efter potentiella företag som vi kan ha ett riktigt bra samarbete med.

När kommer våra kunder kontakt med det du gör på Finansia?

Jag har turen som får komma i kontakt med våra kunder först av alla. Den första kundkontakten är mycket viktig, eftersom den ska spegla hur relationen i samarbetet kommer fortlöpa.

Vilket är ditt bästa tips till våra kunder?

Trots corona-pandemin är det överraskande många bolag som vi samarbetar med som ej har påverkats särskilt negativt av covid-19. Därav så är mitt bästa tips att VÅGA VÄXA. Eftersom då har vi också den största möjligheten att erbjuda den bästa lösningen.

Då vi växer tillsammans!

Varför tycker du man ska vara kund hos Finansia?

Driver du bolag och inte vill bromsas av att sitta med för mycket administrativt arbete eller för att likviditeten ej räcker till. Då ska du välja oss.

Vad är det bästa du vet med att jobba på Finansia?

Vi är ett riktigt härligt gäng med mycket energi. Eftersom vi själva är i en tillväxtfas så får man vara en viktig del i verksamheten. Vilket gör att man utvecklas väldigt mycket för egen del. Dessutom alla kunder man kommer i kontakt med får en att lära sig massor av olika sätt att driva bolag.

Kort och gott lär man sig något nytt varje dag, vilket är mycket inspirerande!

Lite om Oscar

Tid jobbat på Finansia

“I drygt ett års tid”

Gör helst detta på fritiden

“Musik – gärna 70- och 80-talsrock (helst på evenemang/festivaler när covid-19 tillåter). Idrott – både att utöva och se på. Padel har blivit en favorit på sista tiden. Och så mat och dryck – allt av livets goda med andra ord.”

Vill du veta mer om hur Oscar och Finansia kan hjälpa ditt företag?

Logga in

Välj inloggning till en av våra tre tjänster nedan.

Finansia Factoring

Finansia App

vit fortnox logga centrerad över en grön bakgrund

Fortnox Integration

Har du inget konto?

Om du inte har ett konto, oroa dig inte, du kan registera i nästa steg efter du har valt en tjänst.

Cookies

Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats.