fbpx

Ida

Kogg

Credit Officer

Har du pratat med Ida på Finansia? Ida jobbar mitt i den dagliga produktionen – hjärtat i Finansias verksamhet. Ida och hennes kollegor ser till att fakturor och finansiering flyter på som den ska och finns även tillgänglig för alla sorters frågor våra kunder kan tänkas ha.

Vad tillför du och din roll bäst till Finansia?

Oj, vad jag tillför med bäst på Finansia var en bra fråga. Men eftersom jag har ett bakintresse bjuder jag ju gärna på en och annan fika på kontoret!

Vad sysslar du med på Finansia?

På Finansia sitter jag med den dagliga produktionen, hanterar och administrerar fakturor, svarar på samtal/mail från våra kunder och mycket mer.

När kommer våra kunder kontakt med det du gör på Finansia?

Jag skulle säga att våra kunder kommer i kontakt med det jag gör dagligen. Det sker genom att jag ringer till våra kunder om frågor angående fakturorna, återkopplar i olika ärenden och finns tillgänglig vid frågor eller funderingar från deras håll.

Vilket är ditt bästa tips till våra kunder?

Mitt bästa tips till våra kunder är nog att vi finns här för er, ring eller maila till oss så gör vi alltid vårt yttersta för att hjälpa er!

Varför tycker du man ska vara kund hos Finansia?

Inte bara att Finansia förenklar företagets fakturering tycker jag att en viktig del av hur vi jobbar är att vi vill att våra kunder ska känna sig trygga hos oss, vi gör alltid vårt bästa för att hjälpa våra kunder. Det tycker jag är en viktig del i detta arbetet, som gör att jag skulle rekommendera Finansia fakturatjänst till alla företagare – speciellt småföretagare.

Vad är det bästa du vet med att jobba på Finansia?

Det bästa med Finansia är framförallt mina kollegor, vi är ett härligt team här vilket gör vårt jobb ännu roligare. Men även den dagliga kontakten med våra kunder. Den ena dagen är aldrig den andra lik, vilket är väldigt roligt!

Lite om Ida

Tid jobbat på Finansia

“5 månader”

Gör helst detta på fritiden

“Jag spenderar min lediga tid med att träna, umgås med familj och vänner och så tycker jag även om att baka.”

Vill du veta mer om hur Ida och Finansia kan hjälpa ditt företag?

Logga in

Välj inloggning till en av våra tre tjänster nedan.

Finansia Factoring

Finansia App

vit fortnox logga centrerad över en grön bakgrund

Fortnox Integration

Har du inget konto?

Om du inte har ett konto, oroa dig inte, du kan registera i nästa steg efter du har valt en tjänst.

Cookies

Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats.