fbpx

Jonathan

Svensson

Account Manager

Med flera år på nacken som företagssäljare hos Finansia bidrar Jonathan med sin expertis hur man som företagare får snabbare likviditet och hur man säkrar sin framtid. För oss bidrar Jonathan med sin outtröttliga vänlighet och sin evigt positiva syn på allt. Det finns inga problem, bara nya utmaningar.

Vad tillför du och din roll bäst till Finansia?

Jag tycker själv jag alltid har ett stort leende på läpparna och har inget emot att ge mina kära kollegor komplimanger! Att man är bäst på Fifa under rasterna kan ju också ses som en plus i kanten.

Vad sysslar du med på Finansia?

Jag är företagssäljare. Jobbar med nya kunder såsom befintliga kunder. Nyförsäljning är superviktig men minst lika viktigt att ta hand om sina befintliga kunder och ge den service jag utlovar i mina samtal.

När kommer våra kunder kontakt med det du gör på Finansia?

Jag skulle säga att våra kunder kommer i kontakt med det jag gör dagligen. Det sker genom att jag ringer till våra Jag kontaktar mest företag om dagarna för att ta redo på om ett behov eller intresse finns för ett samarbete. De kunder vi har kommer i kontakt med mig genom mitt direktnummer, då kan de vara att de har någon fråga, vill ha min hjälp eller helt enkelt sugna på att prata med mig 🙂

Vilket är ditt bästa tips till våra kunder?

Jag älskar relationsförsäljning! Byggt långa samarbeten med de kunder jag har idag och jag vet de ofta är väldigt nöjda med mig som rådgivare. Bygg en stark relation med din kund, följ upp affärerna och var inte rädd för att skämta till det. Ett gott skratt förlänger livet!

Varför tycker du man ska vara kund hos Finansia?

Gemenskapen! Vi alla som jobbar på Finansia behandlar varandra med respekt och har väldigt högt i tak. Känns som alla våra kunder blir en av Finansia Teamet direkt. Ingen blir bortglömd eller underprioriterad. För oss är du lika viktig oavsett och det vet jag många av våra kunder kan intyga på.

Vad är det bästa du vet med att jobba på Finansia?

Vad ska man börja… Tycker de tjänsterna vi erbjuder är väldigt roliga att sälja eftersom man ser ett så stort behov på marknaden. Även möjligheten till att utveckla och fylla på med fler finansiella tjänster i framtiden. Kollegorna, att komma till jobbet och alltid mötas av positiva, glada och målmedvetna människor ger en så oerhört mycket energi. Känns som vi är en stor familj. Möjligheterna Finansia ger mig som gör jag kan leva ett tryggt och bra liv.

Lite om Jonathan

Tid jobbat på Finansia

“Jag har jobbat på Finansia i ca 4 år.”

Gör helst detta på fritiden

“Första plats av mina tre fritidsintressen är så klart gymmet. Styrketräning! Finns inget bättre efter en lång dag på kontoret att dra ett hårt gympass och köra igenom kroppen efter stilla sittande arbete. Jag är också glad över att umgås med mina vänner och familj självklart. Sist men inte minst tycker jag om att spela warzone! Koppla bort omvärlden för en sekund och njuta av lite tv-spel.”

Vill du veta mer om hur Jonathan och Finansia kan hjälpa ditt företag?

Logga in

Välj inloggning till en av våra tre tjänster nedan.

Finansia Factoring

Finansia App

vit fortnox logga centrerad över en grön bakgrund

Fortnox Integration

Har du inget konto?

Om du inte har ett konto, oroa dig inte, du kan registera i nästa steg efter du har valt en tjänst.

Cookies

Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats.